fbpx

Често задавани въпроси

Ние, от Бланкодент, се стремим да предложим най-качествените продукти за да може да имате красиви и здрави зъби. Ако след като разгледате информационната секция в тази страница все още имате въпроси за нашите продукти, моля да се свържете с нас чрез чат бутона намиращ се в долния десен ъгъл на страницата, или чрез един от посочените най-долу начини за контакт. 
С какво BlancoDent се различава от останалите пасти за зъби в тубички?

Пастите за зъби в тубички съдържат вредни за здравето пенообразуващи агенти, сгъстители, флуор, антибиотици, анестетици, лепила, вода и т.н… BlancoDent съдържа единствено и само 100 % натурални полезни съставки, като ние сме единствените, които заявяваме твърдо, че всеки продукт за орална хигиена трябва да има ядлива формула.

Какви са ползите от използването на този продукт?

BlancoDent е Вашето безкомпромисно решение за оралната Ви хигиена и здраве. Със своята патентована формула BlancoDent се грижи за почистването, подхранването и избелването на Вашите зъби, както и укрепването на Вашите венци по абсолютно полезен начин чрез 100 % естествените си съставки.

Какво гарантира качеството на продукта?

BlancoDent е сертифициран за качество от “Bio Basic Europe”, като го удостоверява за продукт, който е абсолютно годен за консумация.

Колко често мога да използвам BlancoDent дневно?

Можете да използвате толкова пъти BlancoDent, колкото сметнете за необходимо, според Вашите нужди.

Прахът BlancoDent само за миене на зъбите с четка ли е предназначен?

Не, прахът BlancoDent, може да се използва също и като вода за уста за джабурене. Ефектът е безупречен за подхранването и укрепването на Вашите венци и зъби.

Нужно ли е да поръчам кутия?

Когато поръчате BlancoDent за първи път е нужно, за да можете да съхранявате частично или пълното съдържание на опаковката.

За какъв период от време е достатъчно количеството BlancoDent?

Една опаковка BlancoDent стига за поне 2 месеца.

С каква четка мога да използвам BlancoDent?

Можете да използвате BlancoDent както с обикновена четка, така и с електрическа.

Как се извършва доставката?

Добавете в кошницата избраните от Вас продукти, след като приключите с избора си, отидете във Вашата кошница, следвайте стъпките за завършване на поръчката, очаквайте доставка от Вашият избран куриер до броени дни.